Νεκρός άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αύλακα (+ΦΩΤΟ)




Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα νερά παραλίμνιου αύλακα, στον Κατσικά Ιωαννίνων, κοντά στο σημείο όπου ξεκινά ο ποδηλατόδρομος.

Μέσα στον αύλακα εντοπίστηκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ ένα όχημα. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και από τον παρακείμενο δρόμο κατέληξε στα νερά.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά δυνάμεις της Τροχαίας και στη συνέχεια έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.  


Όταν το προσέγγισαν διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό του δεν υπήρχαν επιβάτες, όμως επιστρατεύθηκε η βάρκα προκειμένου να γίνει έλεγχος και στον αύλακα.

Λίγο μετά τις εννέα εντόπισαν έναν άνδρα σε απόσταση μερικών μέτρων από το όχημα, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η έρευνα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι και άλλο άτομο.

Από την τροχαία διερευνάται αν ο νεκρός είναι και ιδιοκτήτης του οχήματος, ενώ σε εξέλιξη είναι και η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.



Νεκρός άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αύλακα (+ΦΩΤΟ) Νεκρός άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αύλακα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 18, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.