Παραμυθιά: Αποτέλεσμα εμπρησμού οι φωτιές στο αρχοντικό της πλ. Βούλγαρη - Στο εγκληματολογικό της ΕΛΑΣ οι εμπρηστικοί μηχανισμοί



 
Νέα φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο αρχοντικό Στρουγγάρη, στην συμβολή της οδού Βουλγάρεως με την πλατεία Βούλγαρη.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 4 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, καθώς και αστυνομικοί, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, εντόπισαν εντός του κτηρίου, αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από εύφλεκτο υλικό και ρούχα καθώς και πλαστικά μπουκάλια με βαμβάκι ποτισμένο με βενζίνη (φωτογραφία). 




Οι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί παραδόθηκαν στο εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ, από την έρευνα του οποίου θα διαπιστωθεί αν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτότητα του/των δράστη/τών.

Όπως αναφέρουν από την ΕΛ.ΑΣ, είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του/των δράστη/τών ενώ εξετάζονται βίντεο από επιχειρήσεις της πλ. Βούλγαρη και της οδού Ηφαίστου, για την πιθανότητα καταγραφής οτιδήποτε που θα μπορούσε να θεωρηθεί χρησιμο.

Υπενθυμίζουμε πως είχε προηγηθεί φωτιά στο ίδιο σημείο τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη με αρκετά παλιά κτήρια καθώς είναι εντός του ιστορικού κέντρου της πόλης, με αποτελεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εξάπλωσης της φωτιάς. 




Για τους λογούς αυτούς, το Αστυνομικό τμήμα και η Πυροσβεστική Παραμυθιάς βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.



Παραμυθιά: Αποτέλεσμα εμπρησμού οι φωτιές στο αρχοντικό της πλ. Βούλγαρη - Στο εγκληματολογικό της ΕΛΑΣ οι εμπρηστικοί μηχανισμοί Παραμυθιά: Αποτέλεσμα εμπρησμού οι φωτιές στο αρχοντικό της πλ. Βούλγαρη - Στο εγκληματολογικό της ΕΛΑΣ οι εμπρηστικοί μηχανισμοί Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.