Μητσοτάκης - Καχριμάνης, εφ’ όλης της ύλης…



Ο πρωτογενής τομέας και τα αγροτικά θέματα αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης που είχαν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και προφανώς αξιολογήθηκε ως ιδιαιτέρως σημαντική από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο άλλωστε την ανακοίνωσε και επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου παρουσίασε αναλυτικά την κατάσταση του πρωτογενούς τομέα, τις σκέψεις και τις προτάσεις του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση για την φέτα και την προστασία με στήριξη της Διεπαγγελματικής που συγκροτήθηκε πρόσφατα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει καθώς πολλές απ’ αυτές είναι καινοτόμες και δεσμεύτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία θα παράσχει πλήρη στήριξη στην Διεπαγγελματική.


Πέραν αυτών, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση επικεντρώθηκε και σε άλλα ζητήματα της Ηπείρου, για τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απόλυτα ενημερωμένος, ενώ έκανε ειδική μνεία στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων τονίζοντας ότι οι τιμές για την διαχείριση που πέτυχε η Περιφέρεια Ηπείρου, είναι οι καλύτερες σε όλη την χώρα...

Συζήτηση έγινε επίσης για τους οδικούς άξονες και την ανάγκη επέκτασης της Ιόνιας μέχρι την Κακαβιά και την σύνδεση με την Πρέβεζα...

Από μια τέτοια συνάντηση, δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και το πολιτικό κους- κους.. Αλλά αυτό έπεται, καθώς η συζήτηση για τα αγροτικά, κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντική.



 
Μητσοτάκης - Καχριμάνης, εφ’ όλης της ύλης…  Μητσοτάκης - Καχριμάνης, εφ’ όλης της ύλης… Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 29, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.