Αχέροντας: Κανένας τραυματισμός στο κεφάλι και κανένα κόψιμο σχοινιών στο flying fox. Τι συνέβη στην πραγματικότητα.


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει την τελευταία ώρα ένα υποτιθέμενο περιστατικό τραυματισμού στο κεφάλι μικρού παιδιού, που πρόεκυψε μετά από κόψιμο των σχοινιών εναέριου περάσματος στον Αχέροντα, σε επιχείρηση εναλλακτικού τουρισμού της Γλυκής.

Τέθηκαν θέματα νομιμότητας των δράσεων, κανόνων ασφάλειας και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να κάνει το θέμα πιασάρικο. Φυσικά κάτι τέτοια γίνονται άμεσα viral απο χρήστες των social media με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εικόνα της περιοχής. Φυσικά δεν ξεχνάμε και τις υποτιθέμενες απαγωγές παιδιών στον Αχέροντα, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προ μηνών...


Τι συνέβη στην πραγματικότητα: Το μικρό παιδάκι, διάφυγε της προσοχής του υπαλλήλου και όντος έπεσε πριν ξεκηνήσει το flying fox, και χτύπησε στο χέρι με αποτέλεσμα να του προκληθεί ένα μικροκάταγμα. Μεταφέρθηκε από την οικογένεια του στο νοσοκομειο Πρέβεζας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του τοποθέτησαν γύψο. Είναι από τα ατυχήματα που συμβαίνουν κατά εκατοντάδες καθημερινά και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί την αναστάτωση που προκάλεσε.

Ο νεαρός με την οικογένεια του, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στα παράλια του Ιουνίου για παραθερισμό έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και σήμερα βρέθηκαν στην Γλυκή για ημερήσια εκδρομή. 


 
Αχέροντας: Κανένας τραυματισμός στο κεφάλι και κανένα κόψιμο σχοινιών στο flying fox. Τι συνέβη στην πραγματικότητα. Αχέροντας: Κανένας τραυματισμός στο κεφάλι και κανένα κόψιμο σχοινιών στο flying fox. Τι συνέβη στην πραγματικότητα. Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.