Δήμος Σουλίου: 150€ πρόστιμο σε όποιες επιχειρήσεις δεν ακολουθούν την διαδικασία εναπόθεσης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων


 
Με 150 ευρώ πρόστιμο, απειλούνται όσες επιχειρήσεις δεν συμμορφωθούν με τον κανονισμό καθαριότητας και πιο συγκεκριμένα με το κομμάτι που αφόρα την εναπόθεση των ανακυκλωμένων υλικών, σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιδήμαρχου καθαριότητας, Θεόδωρου Μπάτση.

Πιo συγκεκριμένα:


Ο δήμος Σουλίου σας υπενθυμίζει ότι το πρόγραμμα ανακύκλωσης συνεχίζεται κανονικά και οι μέρες αποκομιδής είναι Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη. Παρακαλούνται οι καταστηματάρχες να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα υλικά την Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, μετά την το κλείσιμο των καταστημάτων.

Τα ανακυκλώσιμα υλικά, θα πρέπει να είναι συμπιεσμένα και δεμένα ώστε να καταλαμβάνουν τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μην διασκορπίζονται. Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 28 του κανονισμού καθαριότητας του δήμου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας
Θεόδωρος Μπάτσης


 
Δήμος Σουλίου: 150€ πρόστιμο σε όποιες επιχειρήσεις δεν ακολουθούν την διαδικασία εναπόθεσης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων Δήμος Σουλίου: 150€ πρόστιμο σε όποιες επιχειρήσεις δεν ακολουθούν την διαδικασία εναπόθεσης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 29, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.