Τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ θα βραβεύσει η Αδελφότητα Σουλιωτών στο αντάμωμα την Παρασκευή - Όλα τα ονόματα




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Αδελφότητα «ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΣΟΥΛΙ», θα βραβεύσει τους μαθητές και μαθήτριες με καταγωγή από τα Σουλιωτοχώρια που έδωσαν πέρσι με επιτυχία τη μάχη τους των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους σε κάποιο από τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Η βράβευση (απονομή των τιμητικών επαίνων) στους επιτυχόντες, θα γίνει στο ετήσιο Αντάμωμα Σουλιωτών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου στα πηγάδια Σουλίου.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος ή άλλο μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας που θα παραβρεθεί στο Αντάμωμα, θα απονείμει τιμητικό έπαινο στους παρακάτω 11 μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν ή κατάγονται (από μάνα ή πατέρα) από τα Σουλιωτοχώρια και ήδη φοιτούν σε κάποια από τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας:

1. Διαμαντόπουλος Μάρκος του Θεόδωρου και της Ελένης Διαμάντη (από τον Αυλότοπο). Τμήμα Τοπογράφων –Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Αθήνας.

2. Διαμάντης Δημήτριος του Βασιλείου (από τον Αυλότοπο) και της Ελένης Τόκα (από την Σαμωνίβα). Τμήμα Διατροφολόγων – Διαιτολόγων του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών.

3. Διαμάντης Πέτρος του Νικολάου (από τον Αυλότοπο). Τμήμα Μηχανολόγων – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

4. Παππά Ελένη του Λάζαρου και της Πάτρας Τόκα (από Σαμωνίβα). Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

5. Τσίπη Ειρήνη του Αλέξανδρου (από το Τσαγγάρι). Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη.

6. Παππάς Θωμάς του Ευθυμίου (από τις Κουκουλιούς). Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

7. Κωλέτση Ελευθερία του Κωνσταντίνου (από το Τσαγγάρι). Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

8. Μπόλωση Παναγιώτα του Ηλία (από Κουλουλιούς). Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πάτρας.

9. Τόκας Χρήστος του Σταύρου (από την Σαμωνίβα). Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα.

10. Πατσούρα Ευτέρπη του Γρηγορίου και της Όλγας Σπύρου (από το Τσαγγάρι, από το γένος της μητέρας). Τμήμα Λογοθεραπείας Τ.Ε.Ι. Ιωαννίνων.

11. Φράγγου Αγγελική του Βασιλείου (από την Φροσύνη). Τμήμα Νοσηλευτικής των Τ.Ε.Ι. Ιωαννίνων.

Η διοίκηση της Αδελφότητας «Το Ηρωϊκό Σούλι», συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες και τους εύχεται καλή πρόοδο. 


 
Τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ θα βραβεύσει η Αδελφότητα Σουλιωτών στο αντάμωμα την Παρασκευή - Όλα τα ονόματα Τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ θα βραβεύσει η Αδελφότητα Σουλιωτών στο αντάμωμα την Παρασκευή - Όλα τα ονόματα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.