Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προς τον ΟΛΗΓ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο κ. ΝΤΑΗ Ανδρέα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΗΓ. Α.Ε οι οποίοι προέβησαν στη δωρεά δέκα (10) φακών με τους οποίους θα επανδρωθούν οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Θεσπρωτίας.

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΟΛΗΓ.Α.Ε. συμπαραστέκεται έμπρακτα στον Έλληνα αστυνομικό. 


Και άλλες φορές στο παρελθόν έχει σταθεί δίπλα μας αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αμεσότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στοχεύοντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και συμβάλλοντας έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας των κατοίκων της περιοχής μας.

Πράξεις σαν αυτές μας γεμίζουν δύναμη και αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια μας καθώς μας δείχνουν ότι ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά δεν περνάει απαρατήρητος από τους συμπολίτες μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
NAKOΣ Βασίλειος ZΗΣΗΣ Δημήτριος


 
Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προς τον ΟΛΗΓ Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προς τον ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.