Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας



Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 2 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Σύναψη νέων συμβάσεων εργαζομένων ανταποδοτικού χαρακτήρα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 του Ν.4479/2017.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Σύναψη νέων συμβάσεων εργαζομένων ανταποδοτικού χαρακτήρα στο ΝΠΔΔ «Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.» Δήμου Ηγουμενίτσας, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 του Ν.4479/2017.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Ανάρτηση ενημερωμένων Κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Κτηματολογικών Πινάκων της μελέτης «Ενημέρωση Κτηματολογικού διαγράμματος - Παραλαβή νέων δηλώσεων ιδιοκτησίας και εκπόνηση του κεφαλαίου Γ’ της πράξης εφαρμογής του οικισμού της Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.


Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.