ΣΥΒΟΤΑ: Τρισδιάστατη περιήγηση,με τον φακό του Γιώργου Μαλαμίδη


 
Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας (που μέχρι μια δεκαετία περίπου πριν ονομαζόταν Μούρτος) έχουν γίνει για πολλούς τουρίστες πρώτη επιλογή ως καλοκαιρινός προορισμός τα τελευταία χρόνια.
Πρόκειται για ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό της νοτιοδυτικής Θεσπρωτίας, χτισμένο σε ένα μικρό και κλειστό κόλπο(900 περίπου κατοίκων). 
Πολλοί μάλιστα το έχουν χαρακτηρίσει ως παραθαλάσσιο «παράδεισο», αφού το καταπράσινο τοπίο του δένεται αρμονικά με το μπλε της θάλασσας. 


Τα υπέροχα διάσπαρτα νησάκια του (τα «Σύβοτα νησιά» σύμφωνα με το Θουκυδίδη) θυμίζουν ή μάλλον δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από παρόμοια τους ξωτικών περιοχών. 
Η ομορφιά των οργανωμένων παραλιών που διαθέτει είναι απαράμιλλη και τα νερά τους είναι απλά κρυστάλλινα και καταγάλανα.Μεγάλο πλεονέκτημα του χωριού αποτελεί το ότι μπορεί κανείς να απολαύσει φαγητό, καφέ ή ποτό με θέα τη μαρίνα και το Ιόνιο πέλαγος. Κάνουμε λόγο, λοιπόν, για το πιο κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό τόπο του νομού και όχι μόνο.
Δείτε τις τρισδιάστατες φωτογραφίες, πατώντας ΕΔΩ


 
ΣΥΒΟΤΑ: Τρισδιάστατη περιήγηση,με τον φακό του Γιώργου Μαλαμίδη ΣΥΒΟΤΑ: Τρισδιάστατη περιήγηση,με τον φακό του Γιώργου Μαλαμίδη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.