Σύβοτα: Με επιτυχία το μπαζάρ βιβλίων του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας



Μεγάλη ηταν η προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου στην εκδηλωσή του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας το Σάββατο, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η Θεσπρωτία είναι Φιλόζωος νομός και το δείχνει .

Μικρά παιδιά,ηλικιωμένοι ,γυναίκες και άντρες και πολλοί ,πάρα πολλοί φίλοι μας απο Ηγουμενίτσα και τα γύρω μέρη ,ήρθαν να βοηθήσουν τα αδέσποτα ,αφήνοντας στον κουμπαρά μας ,ότι ήθελαν αυτοί .


Τα βιβλία ήταν μεταχειρισμένα ,έτσι δεν είχαν για εμάς κόστος αγοράς και δεν τιμολογήθηκαν ,την τιμή την αποφάσιζε ο αγοραστής .

Ενα τεράστιο ευχαριστώ απ¨όλους μας με όλη ,μας την αγάπη στην Ida-Mina Spyropoulou που μας έφτιαξε τα σχέδια και τις αφίσες δωρεάν ,στους χορηγούς μας φυσικά teezy.gr και την οικογενειακή ταβέρνα "Το τρεχαντήρι".

Μας δώσατε θάρρος να συνεχίσουμε με καταγγελίες,στειρώσεις , θεραπείες κτλ . 
Η ενασχόληση με τα ζώα δίνει απογοητεύσεις ,μερικές φορές σε κάνει σκληρό και απόμακρο ,άλλα η αγάπη των ανθρώπων γύρω μας ,μας δροσίζει και μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοί και χρήσιμοι .



Σύβοτα: Με επιτυχία το μπαζάρ βιβλίων του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας Σύβοτα: Με επιτυχία το μπαζάρ βιβλίων του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.