Γλυκή: Tο θολό νερό της πηγής Άμπουλα, έφερε αναστάτωση στην ΔΕ Αχέροντα - Διορθώσαμε το πρόβλημα, απαντά ο αντιδήμαρχος ύδρευσης


Την εικόνα της φωτογραφίας παρουσιάζει το νερό της ύδρευσης από τις πηγές Άμπουλα, το τελευταίο 24ωρο στην ΔΕ Αχέροντα.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κάτοικους της περιοχής και κυρίως στην Γλυκή που διανύει την high season.

Μιλώντας με τον αντιδήμαρχο ύδρευσης Θωμά Μπάτση, μας διευκρίνισε πως το πρόβλημα οφείλεται σε απoσυγχρονισμό της γεώτρησης, λόγω της χαμηλής στάθμης του νερού.


“Συνεργεία της υπηρεσίες ύδρευσης, επενέβησαν το βράδυ της Τετάρτης και το πρόβλημα διορθώθηκε, ενώ η όποια θολούρα έχει μείνει στο νερό, θα εξαφανιστεί σταδιακά εντός της ημέρας” σημείωσε ο Θωμάς Μπάτσης.

Η υδροδότηση του Αχέροντα από τις πηγές Αμπουλα, είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων προ διετίας όταν και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με 1.160.000€, αφού σύμφωνα με την άποψη των κάτοικων, οι πηγές μπορεί να επηρεαστούν από τις διαρροές του ΧΥΤΑ. Μάλιστα χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί ιδική ημερίδα στην Γλυκή από την δημοτική αρχή, για να πειστούν οι κάτοικοι, με την παρουσία επιστημόνων που πραγματοποιούν τους ελέγχους στο πόσιμο νερό.

Η υδροδότηση από τις πηγές Άμπουλα, δόθηκε σε λειτουργία πριν από 22 ημέρες


 
Γλυκή: Tο θολό νερό της πηγής Άμπουλα, έφερε αναστάτωση στην ΔΕ Αχέροντα - Διορθώσαμε το πρόβλημα, απαντά ο αντιδήμαρχος ύδρευσης Γλυκή: Tο θολό νερό της πηγής Άμπουλα, έφερε αναστάτωση στην ΔΕ Αχέροντα - Διορθώσαμε το πρόβλημα, απαντά ο αντιδήμαρχος ύδρευσης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.