Θεσπρωτία: 59.021,35€ ανταποδοτικό τέλος στους λογαριασμούς ρεύματος από το φράγμα - Ευχαριστήρια δήλωση του προέδρου του Ραγίου




Έπειτα από πολλά χρόνια διεκδίκησης της τοπικής κοινότητας του Ραγίου, καταβλήθηκαν στον τελευταίο λογαριασμό ρεύματος των κατοίκων το συνολικό ποσό των 59.021,35€ για τις χρονιές 2010-2014.

Το ποσό αυτό, που είναι ανταποδοτικό για την λειτουργία του υδροηλεκτρικού του φράγματος Ραγίου, δεν είχε καταβληθεί ποτέ έως σήμερα παρότι το δικαιούμασταν νόμιμα.


Εκ μέρους των κατοίκων του Ραγίου, θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε στον τοπικό βουλευτή Μάριο Κάτση τις προσπάθειες του για να υλοποιηθεί το αίτημα αυτό, τον ευχαριστούμε για την συνδρομή του, και ελπίζουμε σε ανάλογη στήριξη και στο μέλλον.

Χρήστος Νικολάου
Πρόεδρος Τ.Κ. Ραγίου 


 
Θεσπρωτία: 59.021,35€ ανταποδοτικό τέλος στους λογαριασμούς ρεύματος από το φράγμα - Ευχαριστήρια δήλωση του προέδρου του Ραγίου Θεσπρωτία: 59.021,35€ ανταποδοτικό τέλος στους λογαριασμούς ρεύματος από το φράγμα - Ευχαριστήρια δήλωση του προέδρου του Ραγίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2017 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Στο Τρικορυφο ανηκει γεωγραφικα το ραγιο επωφεληθηκε τα ανταποδοτικα !Κρατος δικαιου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.