Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας με 66 κιλά κάνναβης (+ΦΩΤΟ)



Συνελήφθησαν, σήμερα (23-09-2017) τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.



Ειδικότερα, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζοί τρεις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν -60- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (66.042) γραμμαρίων.

Οι τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι με τα ναρκωτικά και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.. 


 
Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας με 66 κιλά κάνναβης (+ΦΩΤΟ) Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας με 66 κιλά κάνναβης (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.