Συμμετοχή 7 Επιχειρήσεων της Θεσπρωτίας στην 82η ΔΕΘ



Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετέχει και φέτος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης υπό την διοργάνωση της HELEXPO στις 09 έως 17 Σεπτεμβρίου.

Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή συμμετοχή των μελών μας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου και στα πλαίσια των προσπαθειών μας για συνεχή υλοποίηση δράσεων προβολής και τόνωσης της Εξωστρέφειας της Θεσπρωτικής επιχειρηματικής κοινότητας, αποφασίσαμε την φετινή συμμετοχή μας με περίπτερο έκτασης 60τ.μ.καλώντας τα μέλη μας να συμμετέχουν σε αυτό δωρεάν.

Μετά από προηγούμενες ανακοινώσεις στο τοπικό τύπο και στις ιστοσελίδες του φορέα, αλλά και επανειλημμένων ηλεκτρονικών υπενθυμίσεων πρόσκλησης δωρεάν συμμετοχής των μελών μας, σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετοχές των επιχειρήσεών μας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου (Περίπτερο 3, Stand 22) έχουν οριστικοποιηθεί ως ακολούθως: 



  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
  • ΤΖΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΧΙΣΙΜΑΤΟΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ - ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΑΣ & ΜΑΡΜΑΡΩΝ
  • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΟΤΟΠΟΙΕΙΑ (Τσίπουρο, Ούζο, Λικέρ, Κρασί)
  • ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. , ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ (Κρασί, Βερμούτ)
  • ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΙΚΙΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
  • ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Ευχόμαστε την επιτυχή και αποδοτική υλοποίηση της δράσης και καλούμε τα μέλη μας που θα επισκεφθούν την ΔΕΘ να δώσουν το παρών τους στο περίπτερό μας και να προωθήσουν την ενημέρωση στους συνεργάτες τους εκτός Θεσπρωτίας.

Η ανωτέρω δράση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας. 


 
Συμμετοχή 7 Επιχειρήσεων της Θεσπρωτίας στην 82η ΔΕΘ Συμμετοχή 7 Επιχειρήσεων της Θεσπρωτίας στην 82η ΔΕΘ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.