Καταγγελία για τον πρόεδρο και τον γραμματέα των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας



Την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 είχα την Τιμή να βιώσω το Φασιστικό πρόσωπο των Δημοκρατικών δυνάμεων, που διοικούν το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ N. Θεσπρωτίας.
Συγκεκριμένα, υπήρχε Περιφερειακή Σύσκεψη των εργαζομένων του Δήμου Ηγουμενίτσας στο χώρο του Δημαρχείου, ύστερα από Ανακοίνωση - Πρόσκληση του Προέδρου, κ. Υφαντή, προκειμένου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – όχι μόνο τα μέλη, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση – να ενημερωθούν για την «Αξιολόγηση» και τους τρόπους αντίδρασης των εργαζομένων.
Βλέποντάς με ο Πρόεδρος στην είσοδο μου είπε επί λέξει: «Εσύ δεν θα μπεις, επειδή δεν είσαι γραμμένος στο Σύλλογο». Χωρίς να ζητήσω περισσότερες εξηγήσεις, ετοίμασα γραπτή αίτηση για να παρευρεθώ στη συγκέντρωση και να ενημερωθώ σχετικά. 
Την παρέδωσα στον Συνάδελφό μου Δημοτικό Υπάλληλο, Σύντροφο του κ. Προέδρου και Γραμματέα του Συλλόγου τον κ. Μαλαγάρα ζητώντας του αριθμό πρωτοκόλλου και να μου απαντήσει ο Σύλλογος ΑΜΕΣΑ σχετικά με την παραμονή μου ή όχι στο χώρο. 



Η απάντησή του ήταν άμεση: «ΟΧΙ, ο Πρόεδρος έχει δίκιο και δεν μπορούμε τώρα να αποφασίσουμε για την παραμονή σου ή όχι, επίσης δεν μπορώ να σου δώσω αριθμό πρωτοκόλλου». 
Προφανώς εννοούσε ότι μετά από 2-3 μέρες θα αποφάσιζαν αν θα παρευρισκόμουν στην συγκέντρωση που θα είχε γίνει 2-3 μέρες πριν!!!.
Μετά και από αυτή την ενέργεια του Γραμματέα του Συλλόγου αποχώρησα από την αίθουσα, χωρίς αντιρρήσεις, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθώ σχετικά με το θέμα της συζήτησης.
Για τους δικούς μου, προσωπικούς λόγους δεν είμαι μέλος του Συλλόγου από την ίδρυσή του. Αυτό όμως θεωρώ ότι δεν είναι λόγος να μην παρευρίσκομαι σε ενημερωτικές συσκέψεις για τους εργαζόμενους και, σε όσες μέχρι σήμερα έχω παρευρεθεί, σε καμία δεν έχω λάβει το λόγο προκειμένου να υποστηρίξω ή να διαφωνήσω με τα συζητούμενα θέματα. Παρέμενα απλός θεατής.
Καταγγέλλω τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Υφαντή και τον Γραμματέα, κ. Μαλαγάρα για Αυταρχική και Φασιστική συμπεριφορά κατά εργαζομένου Συναδέλφου. Τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την γνωρίζουν μόνο ως λέξη, μέχρι να αναλάβουν την εξουσία.

Ηγουμενίτσα 28/9/2017
Χαλμαντζής Ευάγγελος
Υπάλληλος ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας


 
Καταγγελία για τον πρόεδρο και τον γραμματέα των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Καταγγελία για τον πρόεδρο και τον γραμματέα των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.