Μήνυμα δημάρχου Ηγουμενίτσας για τη νέα σχολική χρονιά


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
Σήμερα ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, η οποία εύχομαι να αποτελέσει την αρχή μιας εποικοδομητικής περιόδου, γεμάτης όνειρα, αξίες και δημιουργία.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, θέλω να σας ευχηθώ καλή δύναμη και να σας διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά θα συνδράμουμε όπου χρειαστεί, προκειμένου να έχετε το κατάλληλο περιβάλλον και τις ιδανικές συνθήκες φοίτησης. Εσείς είστε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου μας, οι επιτυχίες σας είναι και δικές μας επιτυχίες. 





Είμαι βέβαιος ότι οι εκπαιδευτικοί που θα σας πλαισιώσουν στον δύσκολο δρόμο της γνώσης, θα σας προσφέρουν όχι μόνο τα απαραίτητα εφόδια, αλλά και τις αξίες για να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας.

Αγαπητοί γονείς, ξεκινάει σήμερα και για εσάς μια δύσκολη περίοδος, ως συμπαραστάτες και αρωγοί στον απαιτητικό αγώνα των παιδιών σας. Σας εύχομαι λοιπόν, υπομονή και δύναμη!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! 


Μήνυμα δημάρχου Ηγουμενίτσας για τη νέα σχολική χρονιά Μήνυμα δημάρχου Ηγουμενίτσας για τη νέα σχολική χρονιά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.