Ηγουμενίτσα: Πως το κράνος μπορεί να σώσει ή να στερήσει μια ανθρώπινη ζωή - Τροχαίο πριν λίγο (+ΦΩΤΟ)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο 1ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, στο ύψος των εργατικών κατοικιών, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο μοτοσυκλέτες.

Ευτυχώς από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά με μόνο κάποιες εκδορές και μία κάκωση στον δεξί ώμο ο οδηγός της μίας μοτοσυκλέτας.

Το ότι δεν χτύπησε σοβαρότερα, οφείλεται καθαρά στο ότι φορούσε κατάλληλο και κατάλληλα τοποθετημένο κράνος, όπως ανέφερε ο ίδιος ο τραυματίας κ. Γιάννης Αθανασίου, με ανάρτησή του στο Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος, το ατύχημα προκάλεσε ο δεύτερος οδηγός, όταν προσπάθησε να κάνει αναστροφή για να αποφύγει μπλόκο της τροχαίας, φοβούμενος διότι δεν φορούσε κράνος.

Στην ανάρτησή σου αναφέρει συγκεκριμένα:




"Όλα μπορούν να αλλάξουν σε ένα λεπτό... 

Η συνήθεια από το motocross να φοράω κράνος με γλίτωσε από τα πολύ χειρότερα 😇 

Μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι το κράνος σώζει ζωές ούτε ένα χιλιόμετρο χωρίς αυτό... 

Τώρα για το πως έγινε...... 

Η συνήθεια κάποιου άλλου να μην φοράει κράνος τον έκανε να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου για να αποφύγει την αστυνομία που είχε μπλόκο και δυστυχώς δεν κατάφερα να τον αποφύγω!! 

Η ζημιά σχετικά μικρή ευτυχώς, ξαναλέω ούτε μέτρο χωρίς κράνος!!!!!!!"

Το παραπάνω παράδειγμα αναδεικνύει την αναγκαιότητα χρήσης του κράνους αλλά και της ζώνης ασφαλείας, ακόμα και μέσα στην πόλη, καθώς και την ανάγκη συνέχισης των ελέγχων από την πλευρά των Αστυνομικών και Λιμενικών οργάνων.


Ηγουμενίτσα: Πως το κράνος μπορεί να σώσει ή να στερήσει μια ανθρώπινη ζωή - Τροχαίο πριν λίγο (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Πως το κράνος μπορεί να σώσει ή να στερήσει μια ανθρώπινη ζωή - Τροχαίο πριν λίγο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.