Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης



Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο είχε την Πέμπτη 21-09-2017 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας παρουσία και του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νομού Θεσπρωτίας κ. ΚΑΤΣΗ Μάριου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνάντησης προώθησε και υποστήριξε τα αιτήματα μας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και από την Ένωσή μας επιδόθηκε στον κ. Γενικό Γραμματέα υπόμνημα θέσεων και προτάσεων μας, οι οποίες αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Α. Θεσπρωτίας και οι οποίες θα αποδώσουν πολλαπλά οφέλη στην καλύτερη αστυνόμευση του Νομού μας.

Ο κ. Γεν. Γραμματέας εξήρε το έργο της Ένωσής μας και δεσμεύθηκε προς την κατεύθυνση επίλυσης όσο το δυνατόν περισσότερων εκ των προβλημάτων μας.


Ειδικότερα:

α) Προωθεί τις διαδικασίες για την άμεση ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Δ.Α. Θεσπρωτίας με σκοπό να καταστούν αυτές απολύτως λειτουργικές διευκολύνοντας έτσι το προσωπικό στην εργασιακή καθημερινότητά του, υλοποιώντας κατά αυτόν το τρόπο ένα από τα βασικά αιτήματά μας.

β) Εγκρίθηκαν ΑΜΕΣΑ κονδύλια που αφορούν την προμήθεια νέων ελαστικών για τα οχήματα των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης (Α΄ και Β΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών) καθόσον ήταν οι μοναδικές υπηρεσίες του Νομού που δεν είχαν προμηθευτεί πρόσφατα νέα λάστιχα.

γ) Μας ενημέρωσε ότι η εκτέλεση της απόφασης του Σ.Τ.Ε. που αφορά τα νυχτερινά είναι στο στάδιο της ενταλματοποίησης και την επόμενη εβδομάδα θα φύγει για το ΓΔΟΕΣ (προτελευταίο στάδιο πριν τη πληρωμή) διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν κινδυνεύει η απόφαση με παραγραφή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε από εμάς, τόσο στον κ. Βουλευτή όσο και στον Γεν. Γραμματέα, το θέμα της επέκτασης της χορήγησης του επιδόματος παραμεθορίου στους αστυνομικούς του Νομού μας.


Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση στη Βουλή με τον βουλευτή Ν.Δ. κ. ΓΙΟΓΙΑΚΑ Βασίλειο και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Μάξιμο. Στους δύο βουλευτές η Ένωση έθεσε κυρίως το ζήτημα του επιδόματος παραμεθορίου από την χορήγηση του οποίου εξαιρείται η Θεσπρωτία παρόλο που το διασυνοριακό έγκλημα ανθεί και καθημερινά οι συνάδελφοι μας δίνουν τεράστιο αγώνα με κίνδυνο της ίδιας της ζωής τους. Δεσμεύθηκαν ότι θα εξετασθεί άμεσα το δίκαιο αίτημά μας από τους αρμόδιους τομείς της Ν.Δ. και ο κ. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ δεσμεύθηκε να υποβάλει σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό εντός της Βουλής.


Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας συναντήθηκε με τον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, ο οποίος αφουγκραζόμενος τα προβλήματα των αστυνομικών της Δ.Α. Θεσπρωτίας που του παραθέσαμε, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων, σχετικά με την Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Θεσπρωτίας έδωσε λύση, αποστέλλοντας άμεσα Διμοιριακό υλικό – εξοπλισμό.

Η Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους δύο Βουλευτές του Νομού μας κ. ΚΑΤΣΗ Μάριο και κ. ΓΙΟΓΙΑΚΑ Βασίλειο οι οποίοι στάθηκαν σύμμαχοί μας και βοήθησαν τα μέγιστα στην προώθηση – επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς της Δ.Α. Θεσπρωτίας.

Η Ένωσή μας θα προωθεί τα προβλήματα των αστυνομικών της Δ.Α. Θεσπρωτίας με στόχο την επίλυσή τους έτσι ώστε αυτοί αναπόσπαστοι να επικεντρωθούν στη εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.