Άνιση μεταχείριση του ΠΑΚΠΠΟ Ηγουμενίτσας στην παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου


ΠΡΟΣ: ΠΑΚΠΠΟ Ηγουμενίτσας
Κοιν. : κ. Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Όπως σας είναι γνωστό ο αθλητικός μας σύλλογος είναι μέλος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και δραστηριοποιείται στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο ποδόσφαιρο. 
Παράλληλα με την βασική ομάδα ποδοσφαίρου, ο Σύλλογός μας διατηρεί και ακαδημίες ποδοσφαίρου για την προαγωγή του αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος με σκοπό να προσελκύσει τα παιδιά της πόλης της Ηγουμενίτσας στον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, αλλά και με την πάροδο της ηλικίας τους να πλαισιώνουν την βασική μας ομάδα και όχι μόνο .
Με το από 12-10-2016 έγγραφό μας που κατατέθηκε στην υπηρεσία σας ζητήσαμε αφενός να μας χορηγήσετε αντίγραφο του Κανονισμού του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας και αφετέρου να το παραχωρήσετε στις ακαδημίες του συλλόγου μας , ο οποίος έχει έδρα την Δ.Κ. Ηγουμενίτσας , πλην όμως σεις δεν κάνατε δεκτό το αίτημά μας , ενώ μας γνωρίσατε ότι δεν υπάρχει Κανονισμός λειτουργίας . 


Τον μήνα Απρίλιο έτους 2017 μας γνωστοποιήσατε, κατόπιν νέου αιτήματός μας, ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο που βρίσκεται στην Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας ή της Τ.Κ. Καστριού και ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υποβάλλουμε εκ νέου αίτημα έως τις 20-08-2017 οπότε θα έχει ψηφιστεί ο Κανονισμός εν όψει της νέας αθλητικής περιόδου .
Πλην όμως, αν και ήταν υποχρέωσή σας, μέχρι και σήμερα δεν υφίσταται Κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας ώστε οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν τους κανόνες λειτουργίας και να αιτηθούν την χρήση του, ενώ παράλληλα με «απόφασή σας» παραχωρήσατε σε συγκεκριμένη ακαδημία την χρήση του Σταδίου.
Με την παρούσα και έχοντας προφανές έννομο συμφέρον ως αθλητικό σωματείο με έδρα την Δ.Κ. Ηγουμενίτσας ζητούμε:
(α) να μας γνωστοποιήσετε τον Κανονισμό του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας και εάν δεν υπάρχει να μας γνωρίσετε του προσωρινούς κανόνες λειτουργίας του και γενικά ποιο όργανο αποφασίζει για την χρήση του Δημοτικού Σταδίου
(β) να παραχωρήσετε ώρες χρήσης του Σταδίου Ηγουμενίτσας για τις ακαδημίες του ΑΣ Ποσειδώνας δεδομένου ότι έδρα του συλλόγου μας είναι η ΔΚ Ηγουμενίτσας και όχι άλλες τοπικές ή δημοτικές κοινότητες του Δήμου μας και τέλος
(γ) εάν έχει ληφθεί απόφαση και από ποιο όργανο για την χρήση του Σταδίου από την ακαδημία του αθλητικού συλλόγου ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ


Είναι σαφές ότι η ανυπαρξία κανονισμού και η αυθαίρετη χρήση του δημιουργεί μη ισότιμη αντιμετώπιση ατόμων και σωματείων και κινείται στα όρια της νομιμότητας και ως εκ τούτου παρακαλούμε για την άμεση απάντηση επί των ως άνω ερωτημάτων. 
Άλλωστε πέραν της παντελούς έλλειψης νομιμότητας στην λειτουργία του Σταδίου θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι τα εκάστοτε μέλη του ΠΑΚΠΠΟ δεν διαχειρίζονται ατομική περιουσία αλλά ιδιοκτησία που ανήκει στον Δήμο και μέσω αυτού σε όλους του πολίτες – δημότες Ηγουμενίτσας , οι οποίοι διεκδικούμε και απαιτούμε ισότιμη και διαφανή άσκηση των καθηκόντων των αιρετών και των διορισμένων μελών των οργανισμών του Δήμου .
Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας . 


ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Άνιση μεταχείριση του ΠΑΚΠΠΟ Ηγουμενίτσας στην παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Άνιση μεταχείριση του ΠΑΚΠΠΟ Ηγουμενίτσας στην παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.