Συνέδριο λογοθεραπείας στα Ιωάννινα


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 1Ο Επιστημονικό συνέδριο Λογοθεραπείας που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα τον Νοέμβριο. 
Από ότι πληροφορηθήκαμε οι προσδοκίες των υπευθύνων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και στο ενδιαφέρον επαγγελματιών για να το παρακολουθήσουν. 
Νέα ερευνητικά δεδομένα από όλο τον κόσμο για διαταραχές όπως οι μαθησιακές δυσκολίες, η βαρηκοΐα, η φωνή, η σίτιση, η κατάποση που στην Ελλάδα επιτέλους αναδεικνύεται, ο τραυλισμός, ο αυτισμός κ.α. . 



Το thespro.gr θα έχει την χαρά να βρίσκεται εκεί σαν χορηγός επικοινωνίας για να γνωρίσει και να αλληλεπιδράσει με επιστήμονες που θα κοσμήσουν για πρώτη φορά την πρωτεύουσα της Ηπείρου. 
Μέσα σε αυτούς θα βρεθούν ο κ. Παξινός (έχει γράψει τον Άτλαντα του Εγκεφάλου), η κ. Maggie Lee Huckabee (δυσφασιολόγος), η κ. Μουζάκη Καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Κρήτης, όπως και άνθρωποι που διαπρέπουν στο εξωτερικό όπως ο κ. Μαρίνης, η κ. Μίχου. 
Αναμένουμε με αγωνία να ζήσουμε με ενδιαφέρον τις ημέρες αυτές!!!


 
Συνέδριο λογοθεραπείας στα Ιωάννινα Συνέδριο λογοθεραπείας στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.