Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων» στο ΤΕΙ Ηπείρου



Τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης «Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων» οργανώνει το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Ηπείρου.

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Πληροφορικής, Φυσικής, Μηχανικών Πληροφορικής, Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και άλλων συναφών ειδικοτήτων, οι οποίοι είναι απόφοιτοι Ελληνικών πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. συναφών κλάδων, ή κάτοχοι αναγνωρισμένων ισότιμων διπλωμάτων της αλλοδαπής.

Σκοπός του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε Λογισμικό, στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές (Η/Υ) και τα Δίκτυα, η ανάπτυξη της συστηματικής εφαρμοσμένης έρευνας και η προαγωγή της γνώσης σε θέματα Η/Υ και Δικτύων.


Το Π.Μ.Σ. διαρκεί τέσσερα Ακαδημαϊκά Εξάμηνα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές υποχρεούνται σε παρακολούθηση και επιτυχή εξέταση των προβλεπόμενων μαθημάτων, καθώς και σε εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας.

Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος το Πρόγραμμα θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2018 με την εισαγωγή τριάντα (30) μεταπτυχιακών φοιτητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για συμμετοχή στο Πρόγραμμα έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Το περιεχόμενο της Προκήρυξης και το έντυπο της αίτησης για συμμετοχή στο Π.Μ.Σ. είναι διαθέσιμα στον σύνδεσμο


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή και το περιεχόμενο του Π.Μ.Σ., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Προγράμματος http://grads.ce.teiep.gr ή να απευθύνονται στον Διευθυντή του Π.Μ.Σ. (τηλ. 2681050330, 2681050234, e-mail: gradsce@teiep.gr). 


 
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων» στο ΤΕΙ Ηπείρου Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων» στο ΤΕΙ Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.