Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά




Την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, μεταξύ του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά, του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριου Κάτση, του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, του Αντιδημάρχου Φιλιατών κ. Πέτρου Κατσάρη, του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας κ. Ανδρεα Νταή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτου Μαρτίνη και της Περιφερειακής Συμβούλου κας Αντιγόνης Φίλη. 





Ο κ. Λώλος έθεσε στον κ. Παππά το θέμα της κάλυψης με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα των λευκών περιοχών, οι οποίες είναι αρκετές στην περιοχή, την επέκταση του μητροπολιτικού δικτύου οπτικών ινών, το οποίο διασυνδέει τα δημοτικά και τα δημόσια κτήρια, καθώς και την αύξηση της ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο ιδιαίτερα στο παραλιακό τόξο. Επίσης ο κ. Δήμαρχος μετέφερε στον κ. Υπουργό τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την μείωση πόρων, την υποστελέχωση να μαστίζει τους Δήμους και την παράλληλη αύξηση των αρμοδιοτήτων. Ο κ. Δήμαρχος μετέφερε επίσης τον προβληματισμό του σχετικά με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μέλλον του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου που έχει έδρα στην Ηγουμενίτσα.


Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.