Δύο εβδομάδες άφαντος ο Ηλίας Ντρίκος - Έκκληση της οικογένειας σε εθελοντές - Μαρτυρία ότι εθεάθη στην περιοχή



Δύο εβδομάδες συμπληρώθηκαν σήμερα, που παραμένει άφαντος ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου,  σε ορεινή περιοχή του χωριού Σίδερη Φιλιατών, σε στάβλο που διατηρούσε.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα από άντρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. 

Τις ελπίδες της οικογένειας αναζωπύρωσε μαρτυρία κατοίκου της περιοχής (την οποία η αστυνομία εκλαμβάνει ως σοβαρή), ο οποίος κατέθεσε πως είδε και μάλιστα συνομίλησε με τον 35χρονο αγνοούμενο, πριν από 3 ημέρες, στην περιοχή της Ελαίας.




Με αυτές τις ελπίδες, η οικογένεια του Ηλία, καλεί όποιον θέλει να βοηθήσει εθελοντικά, να συμμετάσχει στις έρευνες.


Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο νεαρός κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου με τη σύζυγό του, που τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του. 

Ο 35χρονος της είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι.

Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του, μαζί του.


Δύο εβδομάδες άφαντος ο Ηλίας Ντρίκος - Έκκληση της οικογένειας σε εθελοντές - Μαρτυρία ότι εθεάθη στην περιοχή Δύο εβδομάδες άφαντος ο Ηλίας Ντρίκος - Έκκληση της οικογένειας σε εθελοντές - Μαρτυρία ότι εθεάθη στην περιοχή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.