Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Με επιτυχία το σεμινάριο πιάνου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πιάνου, που διεξήχθη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» και απευθύνονταν σε σπουδαστές και καθηγητές, καθώς και σε όλους τους λάτρεις της μουσικής γενικότερα.

Τη διακεκριμένη στο χώρο της κλασικής μουσικής, σολίστ πιάνου Σίλλα Μόριτς-Βορδώνη, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι μαθητές και οι γονείς τους που παρευρέθηκαν στο «Πάνθεον».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούμε στη διδασκαλία του πιάνου, ενώ ανέλυσε τη σπουδαιότητα της μουσικής ως μέσον για να εκφράσουμε και να απεικονίσουμε τα συναισθήματά μας. Με τη λήξη του σεμιναρίου η σολίστ παρουσίασε απόσπασμα από το «Νυχτερινό» του F.Chopin και το κοντσέρτο Νο2 για πιάνο του S.Rachmaninoff και όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε.


 
Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Με επιτυχία το σεμινάριο πιάνου Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας: Με επιτυχία το σεμινάριο πιάνου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.