Ηγουμενίτσα: Αναγνώστης για την κατάσταση με τα σκουπίδια (+ΦΩΤΟ)




Ορίστε σημερινή εικόνα επί της οδού Κύπρου 40.
Αρμόζει στο κέντρο της όμορφης πόλης μας, της Ηγουμενίτσας, αυτή η εικόνα;
Σκουπιδότοπος και δυσωδία, Κυριακή ημέρα;
Βαρεθήκαμε να ατενίζουμε 10 κάδους στην σειρά.....
Μαύρες μεγάλες κατσαρίδες διασχίζουν το δρόμο βγαίνοντας από τους βρώμικους κάδους και πετάνε ψηλά εισχωρώντας από τα παράθυρα στα νεόδμητα σπίτια μας και αυτό σε έναν από τους δυο κεντρικούς άξονες της πόλης .
Υπόψιν του δημοτικού συμβουλίου κ των αρχόντων αυτής της όμορφης γεωγραφικά πόλης μας, να εφαρμόσουν τους νόμους και τα μέτρα για την συγκομιδή των σκουπιδιών όπως γίνεται στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Δεν αναρωτιούνται στους δρόμους που περπατούν τι τα κάνουν τα σκουπίδια και δεν φαίνονται πουθενά;
Δεν βλέπουν δεν ρωτάνε;



Μετά τις 10 το βράδυ οι πολίτες κάθε τετραγώνου τα βγάζουν σε μεγάλες σακούλες του δήμου, που τα προμηθεύονται αγοράζοντας τα από super market, σε χρώματα διαφορετικά ανάλογα με το είδος σκουπιδιών σε περιεχόμενο, (κόκκινο γυαλί, κίτρινο πλαστικό και χαρτί, μαύρο για οικιακά απορρίμματα.
Τα σκουπίδια εκτίθενται από κάθε πολυκατοικία στο πεζοδρόμιο, σε καλά κλεισμένες σακούλες, από 10 έως 12 το βράδυ και τα απορριμματοφόρα τα συλλέγουν από την μια το πρωί.

Επιβάλλεται να φροντίσουν για την υγειονομική κατάσταση της πόλης που υπηρετούν.
Τουλάχιστον να κατανέμουν τους κάδους ανα γειτονιά, για ασφαλέστερη συγκομιδή των απορριμμάτων.
Είναι θέμα υγείας όλων μας και για καλύτερη οπτική εικόνα των δρόμων που όλοι μας διασχίζουμε.


 
Ηγουμενίτσα: Αναγνώστης για την κατάσταση με τα σκουπίδια (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Αναγνώστης για την κατάσταση με τα σκουπίδια (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2017 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. για πηγαινετε να δειτε τα σκουπιδια μετα την νεα σελευκεια προς media strom στο δεξη σας χερι, στον δηθεν πρασινο παρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.