Πρόσληψη ενός μουσικού στον Δήμο Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, (με αντίτιμο), ενός (1) ατόμου καλλιτεχνικό προσωπικό,για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός Δήμου Ηγουμενίτσας», που εδρεύει στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):




 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση, ενώ έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα μόνο από τα αντικείμενα που προκηρύσσονται. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2.Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29 ΠΔ 50/2001 και Ν. 148/11914).
3 .Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης
4. Πιστοποιητικό εντοπιότητας.
5. Αποδεικτικό προστατευόμενου μέλους ΑΜΕΑ.
6. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
7. Βεβαίωση/εις προϋπηρεσίας.
8. Βιογραφικό σημείωμα
9.Πλήρης φάκελος επαγγελματικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Η Καλλιτεχνική δραστηριότητα που αναφέρεται στα προσόντα των υποψηφίων , πιστοποιείται με αποδεικτικά στοιχεία.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την προκήρυξη καθώς και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα γραφεία του ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Ελευθερίας 7, τηλ. 26653- 60020/21) καθημερινά από 09.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες , μία (1) ημερήσια εφημερίδα και μία (1) εβδομαδιαία εφημερίδα του Νομού Θεσπρωτίας.


 
Πρόσληψη ενός μουσικού στον Δήμο Ηγουμενίτσας Πρόσληψη ενός μουσικού στον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.