Επανεξελέγη γραμματέας της Βουλής ο Μάριος Κάτσης


Οι Κοσμήτορες και οι Γραμματείς του σώματος εξελέγησαν από την Ολομέλεια της Βουλής κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Βουλής, ψήφισαν συνολικά 195 βουλευτές, με ονομαστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.

Για το αξίωμα του Κοσμήτορα, από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγησαν ο Νάσος Αθανασίου με 194 ψήφους και 1 «παρών» και ο Γιώργιος Πάντζας με 192 ψήφους και 3 «παρών», ενώ από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κουκοδήμος με 195 ψήφους.



Για το αξίωμα του Γραμματέα, από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγησαν η Αναστασία Γκαρά με 194 ψήφους, ο Μάριος Κάτσης με 194 ψήφους, ο Ιωάννης Σαρακιώτης με 194 ψήφους και ο Γιώργιος Ψυχογιός με 194 ψήφους.

Από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγη ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης με 195 ψήφους, ενώ από την τρίτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγη η Χαρά Κεφαλίδου με 194 ψήφους.

"Ευχαριστώ τους συναδέλφους βουλευτές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με επανεξέλεξαν γραμματέα της Βουλής" ανέφερε σε σχολιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μάριος Κάτσης


 
Επανεξελέγη γραμματέας της Βουλής ο Μάριος Κάτσης Επανεξελέγη γραμματέας της Βουλής ο Μάριος Κάτσης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.