Προσαραγμένο μέχρι αυτή την ώρα το φορτηγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)


Από τις 11 το πρωί της Δευτέρας, από όταν και προσάραξε σε αβαθή νερά στον κόλπο της Ηγουμενίτσας το φορτηγό πλοίο ''ALI M'', συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκόλλησης του.
Στην προσπάθεια συμμετέχουν 4 ρυμουλκά, το ένα από την Ηγουμενίτσα και τα αλλά τρία από την Κέρκυρα, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας:





 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ ''ALI M'' σημαίας Cook Islands, για περιστατικό προσάραξης του εν λόγω πλοίου σε αμμώδη αβαθή, κατά την είσοδό του στον κόλπο Ηγουμενίτσας, με επιβαίνοντες είκοσι τέσσερις (24) αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος, καλά στην υγεία τους. 

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκε το Ρ/Κ “ΘΥΕΛΑ” Ν.Π. 4422, καθώς και έτερο Ρ/Κ προς παροχή συνδρομής. 

Aπό το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ALI M'', μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.


 
Προσαραγμένο μέχρι αυτή την ώρα το φορτηγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Προσαραγμένο μέχρι αυτή την ώρα το φορτηγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.