H απάντηση της δημάρχου Σουλίου στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δάνου Αναστασόπουλου



Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο να χάνεις από την παράταξη έναν συνεργάτη.

Ιδιαίτερα δε δυσάρεστο και απορίας άξιο είναι όταν αυτός κατέχει επί 18 μήνες θεσμική θέση και μάλιστα την ιδιαίτερης βαρύτητας του αναπληρωτή της Δημάρχου.

Επίσης του προτεινόμενου από εμένα και εκλεγμένου για δύο συνεχείς περιόδους μέλους της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

Όμως επειδή οι ανάγκες του τόπου και οι προσδοκίες των δημοτών δεν περιμένουν, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις και πολιτικά πισωγυρίσματα.



Στα πλαίσια της δημοκρατικής, διαφανούς, έντιμης, συλλογικής λειτουργίας η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ είναι απόλυτα σεβαστή γιατί αυτό άλλωστε είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας.

Παρά το γεγονός ότι πρώτη φορά μετά την πολυετή μου ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση, συνεργάτης καταφέρεται προσωπικά εναντίον μου, με τόσο απαξιωτικές εκφράσεις τόσο στο πρόσωπο μου όσο και στο θεσμό που εκπροσωπώ σεβόμενη κατ’ ελάχιστο τόσο την αξιοπρέπεια μου όσο και των υπολοίπων συνεργατών και συναδέλφων και μελών της δημοτικής παράταξης:

«Εύχομαι από καρδιάς στον εκλεκτό συνάδελφο, ότι δεν κατάφερε να πετύχει με προτάσεις και δράσεις τόσο ως αντιδήμαρχος, ως μέλος της οικονομικής επιτροπής καθώς και ως μέλος της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας να το πετύχει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και τον διαβεβαιώνουμε, ότι θα είμαστε δίπλα του εφόσον οι προτάσεις του συνάδουν με το κοινό συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών» 
Η Δήμαρχος Σουλίου
και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
«Συνέχεια με Ορ.Α.Μ.Α»
Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση


 
H απάντηση της δημάρχου Σουλίου στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δάνου Αναστασόπουλου H απάντηση της δημάρχου Σουλίου στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δάνου Αναστασόπουλου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.