Στα Γιάννενα από σήμερα το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας



Στα Γιάννενα θα διεξαχθεί το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας από τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδας το διήμερο 10-12 Νοεμβρίου. 

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και τελεί υπό την αιγίδα του ΤΕΙ Ηπείρου, του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας καθώς και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.



Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση λογοθεραπευτών αλλά και άλλων συναφών ειδικοτήτων και η ανάδειξη της πληθώρας των ερευνών που πραγματοποιούνται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και του εξωτερικού, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία στα χέρια των ειδικών.

Πάνω από 400 σύνεδροι αναμένεται να δώσουν το παρών στο συνέδριο όπου θα ακουστούν και σημαντικές ανακοινώσεις. 

• Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο του συνεδρίου στην διεύθυνση www.synedrioselle.gr.


 
Στα Γιάννενα από σήμερα το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας Στα Γιάννενα από σήμερα το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.