Σχολικά γεύματα θα μοιράζονται σε 46 Δημοτικά της Ηπείρου - Δείτε αναλυτικά την λίστα με τα σχολεία



Την επέκταση του προγράμματος σίτισης «Σχολικά Γεύματα», το οποίο υλοποιείται από τα Υπουργεία Εργασίας και Παιδείας σε Δημοτικά Σχολεία της χώρας, καθώς και την σύσταση, την συγκρότηση και το έργο των Επιτροπών Παραλαβής στις σχολικές μονάδες που συμμετέχουν, προβλέπει σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.Σε ότι αφορά την Ήπειρο το πρόγραμμα επεκτείνεται σε...
46 Δημοτικά Σχολεία, στους Νομούς Ιωαννίνων (20), Άρτας (19) και Θεσπρωτίας (7) και θα εφαρμόζεται έως τη λήξη των μαθημάτων του διδακτικού έτους.Οι στόχοι του προγράμματος «Σχολικά γεύματα» είναι η κάλυψη των διατροφικών αναγκών των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων που συμμετέχουν, στο πλαίσιο της υγιεινής μεσογειακής διατροφής, ώστε να επιτευχθούν:
• η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού και
• η βελτίωση των παιδαγωγικών και γνωστικών αποτελεσμάτων της παρεχόμενης εκπαίδευσης.
Τα γεύματα θα είναι πλήρη, θα στηρίζονται κατά βάση στην μεσογειακή κουζίνα και θα δίνονται ζεστά στα παιδιά, καθώς την προμήθεια θα κάνει catering.



Τα Σχολεία στην Ήπειρο
Τα Δημοτικά Σχολεία της Ηπείρου που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι τα εξής:
Στην Π.Ε. Ιωαννίνων
1ο Ειδικό Ιωαννίνων, 2ο Ειδικό, 4ο Ειδικό, 3ο Ιωαννίνων, 4ο Ιωαννίνων, 6ο Ιωαννίνων, 9ο Διαπολιτισμικό, 10ο Ιωαννίνων, 13ο Ιωαννίνων, 24ο Ιωαννίνων, Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων, 2ο Ανατολής, Ασβεστοχωρίου, Δροσοχωρίου, Κατσικά, Κουτσελιού, Λογγάδων, 1ο Μαρμάρων, Μπάφρας – Νεοκαισάρειας, 1ο Περάματος.
Στην Π.Ε. Άρτας
1ο Ειδικό Άρτας, 3ο Άρτας, 5ο Άρτας, Ελεούσας Άρτας, 9ο Άρτας, 6ο Άρτας, 4ο Άρτας, Αγίων Αναργύρων, Καμπής, Καλαμιάς, Χαλκιάδων, Αμμοτόπου, Κορφοβουνίου, Ραχης, Γαβριας, Καλοβάτου, Αγίου Σπυρίδωνα, Ανέζας, Κωστακιών.
Στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
2ο Ηγουμενίτσας, 3ο Ηγουμενίτσας, Γραικοχωρίου, Ν. Σελεύκειας, Παραποτάμου, Ξηρολόφου Δήμου Σουλίου, Ειδικό Ηγουμενίτσας.


 
Σχολικά γεύματα θα μοιράζονται σε 46 Δημοτικά της Ηπείρου - Δείτε αναλυτικά την λίστα με τα σχολεία Σχολικά γεύματα θα μοιράζονται σε 46 Δημοτικά της Ηπείρου - Δείτε αναλυτικά την λίστα με τα σχολεία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.