4 συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη μίας 28χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο είναι καταχωρημένο ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απωλεσθέν, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.



Επίσης, στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 30, 35 και 30 ετών αντίστοιχα, προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος και ο 35χρονος κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων και ο έτερος 30χρονος πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


4 συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα  4 συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.