Πλημμύρισε και πάλι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή (+BINTEO)



Παρόμοιες εικόνες με αυτές του Δεκεμβρίου του 2014, παρουσιάζει και πάλι ο νέος παραλιακός δρόμος της Ηγουμενίτσας, αφού για ακόμα μία φορά υπερχείλισε το ρέμα του Γραικοχωρίου.

Δεκάδες καταστήματα έχουν πλημμυρίσει ενώ ακινητοποιημένα παραμένουν πολλά αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες τους να μην μπορούν καν να τα πλησιάσουν.

Άντρες του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας έχουν διακόψει την κυκλοφορία από το σημείο του Ερυθρού Σταυρού μέχρι και το νέο τερματικό σταθμό του λιμανιού, ενώ τα οχήματα οδηγούνται στο προορισμό τους μέσω του λιμανιού.



Όπως όλα δείχνουν, ο μηχανισμός του Δήμου πιάστηκε ξανά στον ύπνο, αφού μάταια οι κάτοικοι, με ότι μπορούσαν, προσπαθούσαν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια που δεν είχαν καθαριστεί.

Ακόμα και σκαπτικό μηχάνημα επιστρατεύτηκε για να σπάσει βουλωμένο φρεάτιο ώστε να βρουν διέξοδο τα λιμνάζοντα νερά.

Πολλά είναι τα παράπονα των κατοίκων, αφού ο κρατικός μηχανισμός αποδείχθηκε ανεπαρκής, ενώ κανένας υπεύθυνος του Δήμου δεν πάτησε το πόδι του στο σημείο, μέχρι και αυτή την ώρα (23.30).

Πολλά είναι τα προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης της Ηγουμενίτσας, από τη Νέα Σελεύκεια, μέχρι και το Γραικοχώρι.

Η κάμερα του thespro.gr βρέθηκε σε όλα τα σημεία και τα όσα καταγράψαμε θα μπορέσετε να τα δείτε σε νέα μας ανάρτηση, όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασίας τους.



Πλημμύρισε και πάλι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή (+BINTEO) Πλημμύρισε και πάλι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.