Ντόρκος Άγγελος: Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με επικεφαλή τον Αλ. Πάσχο



Επαγγελματίες της Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς & των Φιλιατών.

Με την παρούσα επιστολή, θέλω να γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα μου για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και επικεφαλή τον κ. Πάσχο Αλέξανδρο, για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2017.

Ονομάζομαι Ντόρκος Άγγελος του Γεωργίου, ιδιοκτήτης της επιχείρησης με την επωνυμία “Ntorkos Plants”, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία φυτών με χονδρική διάθεση σε όλη την Ελλάδα και στις χώρες των Βαλκανίων.

Μέσω της υποψηφιότητας μου, θέλω να συμβάλλω στην πραγματοποίηση του οράματος μας, για την υπεράσπιση και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων όλων των επαγγελματιών του νομού μας, χωρίς κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Σκοπός μας είναι να υποστηριχθούν, ενισχυθούν και οργανωθούν άμεσα και αποτελεσματικά η επιχειρηματικότητα και η εξωστρέφεια προς όφελος όλων των επιχειρήσεων της Θεσπρωτίας.

Σε περιόδους οικονομικής δυσπραγίας και δεινών καταστάσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, καθώς και για την ανάπτυξη και ανάδειξη της τοπικής αγοράς και των τοπικών προϊόντων.

Με εξαιρετική τιμή,
Ντόρκος Γ. Άγγελος
Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης,
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 693 242 3770
Email: adorkos@yahoo.gr


Ντόρκος Άγγελος: Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με επικεφαλή τον Αλ. Πάσχο Ντόρκος Άγγελος: Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με επικεφαλή τον Αλ. Πάσχο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.