Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ




Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα, με επιτυχία, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, η εκδήλωση με θέμα: «Η Σκλήρυνση κατά Πλάκας σήμερα» με ομιλητές τον τον Νευρολόγο Αναπληρωτή Καθηγητή Νευρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σπύρο Κονιτσιώτη, τον κ. Αναστάσιο Μώκα Εκπαιδευτικός Λογοθεραπευτής S.I και την κα Ειρήνη Θεοδωρίδη Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας κα Βάσω Μαράκα, η οποία αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας για την επίλυση των προβλημάτων των ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: ταβέρνα ΣΕΑΣ την VODAFON και το thespro.gr, καθώς και τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας κο Γεώργιο Κύλλα.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΛΑΙΑ ΠΑΠΑΖΩΗ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.