«Ξηλώνει» το μεγαλύτερο κύκλωμα ναρκωτικών



Το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών «ξηλώνει» τις τελευταίες ημέρες το Λιμενικό Σώμα, με μία γιγαντιαία επιχείρηση που ξεκίνησε από τις ακτές του Ιονίου, κατέληξε στη Τζια όπου κατασχέθηκε το σκάφος των ναρκο-εμπόρων, και βέβαια εξελίσσεται σε επίπεδο έρευνας.

Το Λιμενικό αποδείχθηκε άκρως αποτελεσματικό δρώντας από θαλάσσης κι αέρος σε μία τεράστια ακτίνα. Και αξίζουν σε όλους τα εύσημα. Όπως και στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, τον Παραμυθιώτη Σταμάτη Ράπτη, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε την μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών για την αυτοπροβολή του.

Ο Σταμάτης Ράπτης κατάγεται από την Παραμυθιά, πέρασε από όλους τις βαθμίδες του σώματος, ενώ είχε διατελέσει επί δύο χρόνια λιμενάρχης Ηγουμενίτσας και για έναν χρόνο περίπου Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου και Ιονίων Νήσων. Και από τα χρόνια αυτά γνώριζε πως δρουν τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών όπως και την επικινδυνότητα τέτοιων επιχειρήσεων.


 
«Ξηλώνει» το μεγαλύτερο κύκλωμα ναρκωτικών «Ξηλώνει» το μεγαλύτερο κύκλωμα ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.