Συνεδριάζει την Παρασκευή η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας



Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

Ανάκληση ή μη της με αριθ. πρωτ. 6484/28.07.2004 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» ιδιοκτησίας κας Γεωργίας Νικολού του Λάζαρου, στην Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στα Ο.Τ. 10 & Ο.Τ. 12 της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγ/τσας.

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 86 της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγ/τσας.



Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Νέας Σελεύκειας του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 112 της Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας του Δήμου Ηγ/τσας.

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση ή μη, μετά από δημοπρασία, κοινοτικής έκτασης Ε=1.865,05τμ από το με αριθ. 444 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Φασκομηλιάς έτους 1974-76 στην Τ.Κ. Φασκομηλιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια (ελαιοκαλλιέργεια).
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, επί αιτήματος Χρήστου Βασιλείου, νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» του Κέντρου Διασκέδασης με την επωνυμία “SISHA” για παραχώρηση του δημοτικού οικοπέδου Ο.Τ. 70 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας για χρήση ως χώρο στάθμευσης. 


 
Συνεδριάζει την Παρασκευή η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Παρασκευή η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.