Πρώτη επίσκεψη του χειμώνα σήμερα στην Ήπειρο – Με χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό η νέα εβδομάδα



Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (20/11/2017), καθώς η στροφή των ανέμων σε βοριάδες θα προκαλέσουν πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα δούμε και τα πρώτα χιόνια σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου με υψόμετρο πάνω από τα 800 μέτρα. 

Από το μεσημέρι της Δευτέρας οι νεφώσεις και το ψιλόβροχο στην περιοχή μας σταδιακά θα μειωθούν και σε αρκετές περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. 
Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα κυμανθεί από 10 έως 14 με 15 βαθμούς στις παράκτιες και πεδινές περιοχές, από 4 έως 11 στα ημιορεινά και από 1 έως 5 βαθμούς στα ορεινά τμήματα.



Από την Τρίτη και έως και το τέλος της εβδομάδας το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα και τις πρωινές ώρες και ο παγετός στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου, ενώ σε κλειστές περιοχές στο εσωτερικό της περιφέρειας θα σχηματίζονται ομίχλες. 
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατεί γενικά ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. 
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια – βορειοδυτικά έως 4 με 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από την Τρίτη. 


 
Πρώτη επίσκεψη του χειμώνα σήμερα στην Ήπειρο – Με χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό η νέα εβδομάδα  Πρώτη επίσκεψη του χειμώνα σήμερα στην Ήπειρο – Με χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό η νέα εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.