Σκληρή απάντηση της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας



ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ» ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Δ.Α.Π. ΚΑΙ ΤΩΡΑ… «ΤΑΞΙΚΟ» ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.-Ο.Τ.Α.

Με μεγάλο θράσος, που εκπλήσσει αλλά και προκαλεί, συνεχίζει να συμπεριφέρεται ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας κ. Σπύρος Υφαντής που «σήμερα» ανήκει στις δυνάμεις της Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α. (Π.Α.ΜΕ.). Συνεχίζει να πολώνει, μεταφέροντας τις προσωπικές του αντιπαραθέσεις και καπρίτσια στα εσωτερικά του Συλλόγου.

Ο κ. Σπύρος Υφαντής ως μνημονιακότερος των μνημονιακών και ως υπερασπιστής της «νομιμοφροσύνης», παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για απόσυρση της φωτογραφικής τροπολογίας Γεροβασίλη για τα Κ.Ε.Π. (άρθρο 84 του Ν.4484/2017) ζήτησε την άμεση εφαρμογή της διάταξης στον Δήμο Ηγουμενίτσας προκειμένου να καθαιρεθεί από την θέση της Διευθύντριας εργαζόμενη του Δήμου που δεν ανήκει στην σφαίρα της πολιτικής του επιρροής. Και δεν ζήτησε απλά συνδικαλιστικά την εφαρμογή της φωτογραφικής τροπολογίας Γεροβασίλη, αλλά προσέφυγε και στην «αστική - κρατική» εξουσία που τόσο αντιπαλεύεται προκειμένου να καθαιρεθεί η συναδέλφισσα ικανοποιώντας την εκδικητική του εμμονή.

Για κακή του τύχη, η προσφυγή του απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κρίνοντας την τοποθέτηση της συναδέλφισσας απόλυτα νόμιμη και τα όσα ο κ. Σπύρος Υφαντής ισχυρίστηκε, απαράδεκτα και μη νόμιμα, επιβεβαιώνοντας στην ουσία πως ο ίδιος στράφηκε εναντίον συναδέλφων με ιδιοτελή και παραταξιακά κριτήρια.

Και αντί να απολογηθεί για την αντιδεοντολογική του συμπεριφορά, στρέφεται εναντίον της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που από την πρώτη στιγμή του επισήμανε πώς η συμπεριφορά του αντίκειται σε Ομόφωνες αποφάσεις της Ομοσπονδίας. Ακόμη και τώρα που απορρίφθηκε η «προσφυγή» συνεχίζει να επιτίθεται στην Ομοσπονδία αλλά και στην «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.». Αποπροσανατολίζοντας τους εργαζόμενους φαντασιώνεται «πόλεμο» της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εναντίον του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας με ευθύνη μάλιστα της «Δημοσιοϋπαλληλικής Ανατροπής πρώην Π.Α.Σ.Κ.Ε.» όπως αναφέρει... 





Του επισημαίνουμε αλλά και του υπενθυμίζουμε λοιπόν τα εξής:

Η Ομοσπονδία ονομάζεται Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και όχι Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Ε. (όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου) ή Π.Ο.Ε.-Ε.Υ.Δ.Α.Π. ή Π.Ο.Ε.-Δ.Ε.Η. ή οτιδήποτε άλλο σκέπτεται από την προηγούμενη συνδικαλιστική του δράση και εμπειρία. Ή τουλάχιστον αν δεν τις γράφει αυτός τις Ανακοινώσεις ή τα Δελτία Τύπου να ενημερώνει τους «κομματικούς» του Προϊστάμενους για την επωνυμία και την ακριβή ονομασία της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Σπύρος Υφαντής δεν πρέπει να ξεχνά πως στο παρελθόν ήταν ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος της πρώην Π.Α.Σ.Κ.Ε. Ιδιωτικού Τομέα. Ξεκίνησε την συνδικαλιστική του καριέρα ως εργαζόμενος της Ε.Υ.Δ.Α.Π. στην Αθήνα (Ψυτάλλεια) και ενεργός συνδικαλιστής της Π.Α.Σ.Κ.Ε. Ιδιωτικού Τομέα δίπλα στον νυν Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Ε. κ. Γιάννη Παναγόπουλο. Μετατάχθηκε εκείνη την εποχή στο Δασαρχείο Θεσπρωτίας ως Ηλεκτρολόγος και στη συνέχεια μετατάχθηκε ως Ηλεκτρολόγος στο Δήμο Ηγουμενίτσας, ενώ εξ΄ αρχής εμμονικό αίτημά του ήταν να μεταταχθεί στο Δήμο Πρέβεζας από όπου και κατάγεται. Και αφού δεν ικανοποιήθηκε στο σύνολο το αίτημά του από «κυβερνητικός» συνδικαλιστής μετατράπηκε σε μια νύχτα… σε «ταξικό αγωνιστικό» συνδικαλιστή.

Υπηρέτησε τον... «εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό» που σήμερα καταγγέλλει εκμεταλλευόμενος κάθε πτυχή του. Και σήμερα πάλι εξυπηρετώντας προσωπικές επιδιώξεις, μεταφέρει τις εμμονές του στο εσωτερικό του Συλλόγου και διχάζοντας τους εργαζόμενους θέτοντας εκτός Συλλόγου μόνιμους Υπαλλήλους πολλών ετών επειδή διαφωνούν με τις κομματικό-παραταξιακές εμμονές του.

Του επισημαίνουμε επίσης πως στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκπροσωπούνται όλες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις είτε του αρέσει είτε όχι. Οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα με κρίση και άποψη να γνωρίζουν τις θέσεις και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας στην οποία εκπροσωπείται το σύνολο των συνδικαλιστικών παρατάξεων και όχι κομματικές αποστειρωμένες και ελεγχόμενες απόψεις.

Και αυτό δεσμευόμαστε πως θα το διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο... Είτε θέλει, είτε δεν θέλει ο πρώην «κυβερνητικός» και νυν «ταξικός-αγωνιστικός» συνδικαλιστής.

Αθήνα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής


Σκληρή απάντηση της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Σκληρή απάντηση της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.