Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας




Φίλοι Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες

Με πλήρη επίγνωση ότι η Θεσπρωτία χρειάζεται ένα Επιμελητήριο ενωμένο και δυνατό, ένα Επιμελητήριο που θα εκπροσωπεί την κάθε φωνή και ανάγκη του επιχειρηματικού κόσμου, ο συνδυασμό μας, με τίτλο ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι, πραγματοποίησε εχθές Τετάρτη 08 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 την πρώτη του συνάντηση στο πνευματικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Αφού συζητήσαμε τις πρωτοβουλίες που αναπτύξαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και παρουσιάσθηκε ο ομαδικός τρόπος λειτουργίας του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσαμε τις δράσεις κι ενέργειές μας για την ενημέρωση και κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές της 3ης & 4ης Δεκεμβρίου 2017, αλλά και το πλαίσιο των στόχων που θα σας κοινοποιηθεί πολύ σύντομα.


Δεσμευόμαστε ότι με επιμονή και υπομονή, με στοχευμένες ενέργειες και άξιους συνεργάτες, που εσείς θα επιλέξετε στις αρχαιρεσίες, ενώνοντας εμπειρία, θέληση και δύναμη, θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τα συμφέροντα όλων των κλάδων της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης και το αντικείμενο δραστηριότητας.

Σας καλούμε όλους να σταθείτε δυναμικά δίπλα στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και να συμβάλλετε με την ψήφο σας, σε μία επίπονη, αλλά προς όφελος όλων, κοινή προσπάθεια.


Με εκτίμηση
Ο υποψήφιος Πρόεδρος
Αλέξανδρος Πάσχος 


Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.