Θεσπρωτία: Ανεξέλεγκτοι ορισμένοι κυνηγοί πυροβολούν σε κατοικημένες περιοχές



Την παρακάτω καταγγελία έκαναν στο facebook οι υπεύθυνοι του Ιππικού Πάρκου στην Λεπτοκαρυά του Δήμου Φιλιατών και αφορά την ανεξέλεγκτη δράση ορισμένων κυνηγών που πυροβολούν πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, με τις σφαίρες να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων.
Την προηγούμενη εβδομάδα, παρόμοιο περιστατικό, είχε συμβεί στην περιοχή του Μαυρουδίου όταν κάτοικοι , για να απομακρύνουν τους κυνηγούς από τις αυλές τους, κάλεσαν την θηροφυλακή.
Στην περίπτωση του Ιππικού Πάρκου, παρόντες ήταν μικροί μαθητές και οι δάσκαλοί τους.
Διαβάστε την καταγγελία του Ιππικού Πάρκου:
"Εδώ στο ιππικό πάρκο  στην Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας σήμερα (1/11/2017) έχει έρθει εκδρομή το σχολειό της Λεπτοκαρύας και μόλις πριν λίγο μια ομάδα κυνηγών , (που επιμένει μετά από τόσες συστάσεις που κάναμε να κυνηγάει τόσο κοντά στο ιππικό πάρκο) πυροβόλησε προς το μέρος μας και τα βόλια κτύπησαν τη καφετέρια και σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια όσων ήταν έξω .Οι δασκάλες και τα παιδιά πανικοβλήθηκαν . Εμείς ειδοποιήσαμε την αστυνομία γιατί το πράγμα δεν πάει άλλο στο τέλος θα θρηνήσουμε θύματα" . 


 
Θεσπρωτία: Ανεξέλεγκτοι ορισμένοι κυνηγοί πυροβολούν σε κατοικημένες περιοχές Θεσπρωτία: Ανεξέλεγκτοι ορισμένοι κυνηγοί πυροβολούν σε κατοικημένες περιοχές Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.