Καλιαμούρης Κώστας, υποψήφιος στο τμήμα Μεταποίησης με το συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας




Το 1989 με την ίδρυση του Eπιμελητηρίου Θεσπρωτίας έγινε η μεγάλη αρχή για την διεκδίκηση των συμφερόντων και της ανάπτυξης των επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Τα πάνω από 3000 μέλη που αριθμεί σήμερα είναι απαραίτητο να αισθάνονται επιχειρηματική σιγουριά και ασφάλεια στους δύσκολους και γεμάτους αβεβαιότητα καιρούς που περνάμε.

Η ακμή των επιχειρήσεων και η άνθηση των οικονομικών τους μπορεί να επιτευχθεί μέσω της αλληλεγγύης, της φερεγγυότητας και του ασταμάτητου αγώνα που θα συνεχίσει να δίνει το επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Απαγκιστρωμένοι από κομματικά συμφέροντα και ευτελείς κατευθυντήριες γραμμές, με αξιοπρέπεια και διαφάνεια διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις μας.

Έχοντας επιτελέσει τα τελευταία δύο χρόνια Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου ζητώ την στήριξή σας στις επερχόμενες εκλογές στο τμήμα Μεταποίησης με το συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με επικεφαλής τον Αλέκο Πάσχο, για να συνεχίσω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, πάντοτε ηθικά και σθεναρά, για το καλύτερο δυνατό μέλλον των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Καλιαμούρης Κώστας
Τηλ.: 6936772811


 
Καλιαμούρης Κώστας, υποψήφιος στο τμήμα Μεταποίησης με το συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Καλιαμούρης Κώστας, υποψήφιος στο τμήμα Μεταποίησης με το συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.