Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών




  Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 29η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:


1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου της Κυβέρνησης που υποχρεώνει τους δήμους να καταθέσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
2. Αποτίμηση σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος που δεν έχουν χορηγηθεί κατά τα παρελθόντα έτη σε εργαζόμενους του Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος
3. Έγκριση πρωτοκόλλου παραγραφής αξιώσεων προμηθευτών λόγω παρέλευσης πενταετίας.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
4. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής εργασιών και υπηρεσιών βάση του άρθρου 219 Παραλαβή του αντικειμένου της σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών του Ν. 4412/216 της διοικητικής και οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου που συστάθηκε με την αρ. 126/2017 απόφαση Δ.Σ.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία


 
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.