Grow Greek Tourism Online της Google στα Ιωάννινα, 10 Νοεμβρίου 2017




Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google πραγματοποιεί στα Ιωάννινα με την υποστήριξη του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου & της ΔΑΣΤΑ /Μoνάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δωρεάν σεμινάριο ψηφιακού marketing. Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (αλλά και ενδιαφερόμενων από την ευρύτερη περιοχή) σε ψηφιακά εργαλεία marketing, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της στρατηγικής κάθε επιχείρησης στον τομέα του τουρισμού.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 3 ωρών και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο επαγγελματία του ψηφιακού marketing και θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα απαραίτητα στοιχεία μιας ιστοσελίδας και τη χρήση μιας μηχανής αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics ως και τις νέες κατευθύνσεις που απαιτεί η επαγγελματική δραστηριοποίηση στον ψηφιακό κόσμο. 



Με το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα web analytics, και θα δείτε πως μπορούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, και να διεκδικήσουν θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση.

Το 3ωρο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στο Αμφιθέατρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και ώρα 13.00 (ώρα προσέλευσης 12:30).

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το 3ωρο σεμινάριο θα λάβουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης από το Grow Greek Tourism Online.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Οι εγγραφές γίνονται μέσω του συνδέσμου goo.gl/QF5Usv. Προσοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, όλοι όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο στο έπακρο και να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, μέσα από την ίδια ενότητα, ένα προσαρμοσμένο πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης (learndigital.withgoogle.com/greektourism/certification) ανάλογα με τις ανάγκες τους. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Πληροφορίες:
-Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, dasta@uoi.gr
-Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου : 2651007650, info@step-epirus.gr


Grow Greek Tourism Online της Google στα Ιωάννινα, 10 Νοεμβρίου 2017 Grow Greek Tourism Online της Google στα Ιωάννινα, 10 Νοεμβρίου 2017 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.