Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φιλιατών



Ο Δήμαρχος Φιλιατών και το Δημοτικό Συμβούλιο καλούν τους Πολίτες να πάρουν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας και τους εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος.

9 Δεκεμβρίου 2017και ώρα 17:30 μ. μ.:Έναρξη εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία Φιλιατών ( ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ), με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου,στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου παράλληλα την ίδια ώρα από το Σπίτι του Άγιου Βασίληθα γίνει χρωματισμός προσώπου στην νεολαία της πόλης και θα μοιρασθούν γλυκά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

17 Δεκεμβρίου 2017 :Ώρα 12:00 το μεσημέρι, εκδήλωση στην κεντρική πλατεία,για τα παιδιά ηλικίας από 2 έως 15 ετών, με θέμα: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

21 Δεκεμβρίου 2017 :Από το πρωί, η μπάντα του Δήμου θα παιανίζει τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στα καταστήματα, στις γειτονιές της καθώς και σε όλους τους δημόσιους φορείς που εδρεύουν στην πόλη των Φιλιατών.
Επίσης την ίδια ημέρα στις 18:00 μ. μ. το Ωδείο Φιλιατών θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

27 Δεκεμβρίου 2017: Ώρα 18:00 μ. μ.: Συναυλία της Φιλαρμονικής στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με μουσικό εορτασμό για την υποδοχή του νέου Χρόνου.


 
Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φιλιατών Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.