Η καλύτερη περίοδος να ασφαλίσεις την περιουσία σου είναι τώρα

http://i.picasion.com/pic86/13961bbb9b5560c1e7056b11c605c418.gif


O περισσότερος κόσμος δεν φαίνεται να γνωρίζει ότι η ασφάλιση περιουσίας θεωρείται "επαγγελματική δαπάνη" και το κόστος της εκπίπτει κατά 65% από την φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές.

Είναι ιδανική αυτή η περίοδος, διότι ένα επιπλέον κίνητρο της ουσίας της ασφάλισης, και ένα κίνητρο που πραγματικά θα μειώσει σημαντικά το κόστος, δεν είναι άλλο από το ότι ένα τέτοιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αποτελεί επαγγελματική δαπάνη και άρα μειώνει το φορολογητέο εισόδημα αλλά ταυτόχρονα και το εισόδημα στο οποίο υπολογίζονται οι ασφαλιστικές εισφορές!

Η πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών, αλλά και μεγάλο μέρος των μικρών μεσαίων επιχειρήσεων, γνωρίζοντας πια στο τελευταίο δίμηνο του χρόνου, το ποσοστό των καθαρών κερδών που θα δηλώσουν, αναζητούν δαπάνες για να μειώσουν το φορολογικό τους χρέος.

Ταυτόχρονα έχει παρατηρηθεί ότι δεν γνωρίζουν ότι η ασφάλιση της περιουσίας τους είναι ιδιαίτερα οικονομική, και παρέχει πια, μεγάλο εύρος καλύψεων που μπορεί να προστατεύσει πλήρως την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Όταν λοιπόν σε ένα πολύ χαμηλό κόστος για μια σημαντική εξασφάλιση προστεθεί το όφελος της μείωσης του φόρου και των ασφαλιστικών εισφορών, κατά 50%-65% του ετήσιου ασφαλίστρου, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η επιλογή είναι απολύτως συμφέρουσα, ιδιαίτερα δε όταν αυτή η ασφάλιση λάβει χώρα στο τελευταίο δίμηνο του χρόνου, και άρα πολύ κοντά στο κλείσιμο της χρονιάς και άρα στην επόμενη φορολογική δήλωση.

Το ποσοστό που μπορεί κάποιος να υπολογίσει για το οικονομικό όφελος που θα έχει δεν είναι τίποτα άλλο από τον φορολογικό συντελεστή που τον αφορά, ανάλογα αν είναι φυσικό πρόσωπο, ελεύθερος επαγγελματίας ή νομικό πρόσωπο, την εισφορά αλληλεγγύης και επιπλέον τις ασφαλιστικές εισφορές που υπολογίζονται πια επί των καθαρών κερδών.

Ανάλογα λοιπόν το ύψος των κερδών που θα έχει η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας, αυτό το όφελος θα είναι από 50%-65% του ασφαλίστρου που θα καταβάλει στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. 


 
Η καλύτερη περίοδος να ασφαλίσεις την περιουσία σου είναι τώρα Η καλύτερη περίοδος να ασφαλίσεις την περιουσία σου είναι τώρα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.