Αντίστροφη μέτρηση για τα «Ασημένια Χριστούγεννα»


Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξή τους το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων φοράει τα καλά του

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος ώσπου να ανοίξουν τις πύλες τους για το κοινό τα «Ασημένια Χριστούγεννα», το φαντασμαγορικό θεματικό χωριό στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές, κέφι, διασκέδαση, εκπλήξεις και… μαγεία πασπαλισμένη με ασημόσκονη για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του, οι οποίοι καλούνται να βιώσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα και ζεστασιά των γιορτών!

Μία μόλις εβδομάδα απομένει ως την επίσημη έναρξη του γιορτινού χωριού, το οποίο από τις 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα μετατρέψει το Παραλίμνιο Πάρκο στον απόλυτο προορισμό των φετινών Χριστουγέννων.

Οι προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα των «Ασημένιων Χριστουγέννων» βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Το πολύχρωμο καρουσέλ στήθηκε, το φαντασμαγορικό παγοδρόμιο επίσης, το τρενάκι μπαίνει στις… ράγες του, το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, τα σπίτια του παραμυθά, του μπουρμπουλήθρα, του μάγου, του Ασημάκη και της Ασημένιας βρίσκονται ήδη τη θέση τους, το ίδιο και η γιορτινή αγορά…

Όσο για το πρόγραμμα δράσεων των «Ασημένιων Χριστουγέννων», αυτό θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο με παιδικό θέατρο και σινεμά, πάρτι, συναυλίες, χορό, εργαστήρια, εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και πολλές – πολλές εκπλήξεις, οι οποίες θα διαδέχονται η μία την άλλη ως τις γιορτές.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα! Φέτος τα Χριστούγεννα στα Γιάννινα θα έχουν χρώμα… ασημί και θα είναι πιο όμορφα από ποτέ!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα asimeniaxristougenna.gr.


Αντίστροφη μέτρηση για τα «Ασημένια Χριστούγεννα» Αντίστροφη μέτρηση για τα «Ασημένια Χριστούγεννα» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.