Ηλίας Τσακίρης: Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου




Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

Φίλοι επαγγελματίες της Θεσπρωτίας.

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως μέλος του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στις εκλογές του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ της 3ης&4ης Δεκεμβρίου 2017 με τον συνδυασμό:

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Πάσχο.

Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για την οικονομία της περιοχής μας. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και θα δουλέψουμε γι’ αυτά .

Καταθέτω την υποψηφιότητά μου στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ για το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ έχοντας ως σκοπό, την συνέχιση των δράσεων, την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τις καινοτόμες ιδέες, την εξωστρέφεια, τον διάλογο , την διεκδίκηση αλλά και την ενημέρωση, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των επιχειρήσεων.

Οι κλάδοι όμως του εμπορίου και των υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια δέχονται την μεγαλύτερη πίεση, για το λόγο αυτό θα εστιάσουμε περισσότερο σε δράσεις που τους αφορούν.

Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια που κάνω η συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη, τόσο για την δυναμική του συνδυασμού όσο και για μένα προσωπικά.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως με συνέπεια, υπευθυνότητα και τιμιότητα εργάζομαι στην δική μου επιχείρηση, αλλά και ως αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου, δεσμεύομαι να συνεχίσω να προσφέρω με τον ίδιο ζήλο στο επιμελητήριό μας.

Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Τσακίρης Θ. Ηλίας
Υποψήφιος στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 
του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΤΩΤΙΑΣ
Κιν.6972834251
Εmail: iltsakiris@yahoo.gr


Ηλίας Τσακίρης: Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Ηλίας Τσακίρης: Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.