Ευχαριστήρια επιστολή του Μασούρα Χρήστου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Σχεδόν όλες τις φορές που γίνονται εκλογές για την ανάδειξη νέων σχημάτων σε φορείς, όπως του επιμελητηρίου, την επόμενη μέρα αναζητούμε τους νικητές ανάμεσα σε αυτούς που εκλέχτηκαν και ψάχνουμε τις επιτυχίες ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. 
Όμως, οι εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή και Δευτέρα 3&4 Δεκέμβρη για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ήταν διαφορετικές. 
Είχαν έναν και μόνο νικητή: τους επαγγελματίες του Νομού . 
Και είχαν μία και μόνη επιτυχία: την αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία.(μεγαλύτερη ποσοστιαία σε ολόκληρη την Ελλάδα) 
Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά έναν προς έναν, όλους όσοι έκαναν τον κόπο να έρθουν την Κυριακή & Δευτέρα και να συμμετάσχουν στη διαδικασία. 
Δίνουν σε μένα και στο νέο Δ.Σ. δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και μας μεταφέρουν τη μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τις δικές τους και των καιρών. 
Με εκτίμηση 
Μασούρας Χρήστος


 
Ευχαριστήρια επιστολή του Μασούρα Χρήστου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Ευχαριστήρια επιστολή του Μασούρα Χρήστου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.