ΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΑΣΧΟ



Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ευχαριστώ κατ' αρχάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αναδεικνύοντας με στις προηγούμενες επιμελητηριακές εκλογές μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια δικαίωσα την ψήφο σας και ως μέλος του Δ.Σ. αλλά και ως Πρόεδρος του Εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου. 
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, συνεργαζόμενος από κοινού με όλους τους άξιους συναδέλφους μου και με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας Αλέκο Πάσχο, καταβάλαμε και κατέβαλα προσωπικά κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εντοπιστούν, καταγραφούν και προωθηθούν προς επίλυση όλα τα καίρια και φλέγοντα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Και όπως γνωρίζετε αυτά είναι πολλά και διαχρονικά βεβαίως. 
Αποτιμώντας σήμερα το έργο μας συνολικά ως διοίκηση του Επιμελητηρίου τα τελευταία χρόνια αλλά και τις δικές μου προσωπικές προσπάθειες θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα στις υποχρεώσεις μου. 
Εργάστηκα μεθοδικά, επίπονα και επίμονα συνεργαζόμενος με όλους τους άλλους επιμελητηριακούς και όχι μόνο φορείς. Εκτιμώ και πιστεύω ότι σας εκπροσώπησα επάξια, στη διάθεση πάντα κάθε συνάδελφου, σε κάθε μέλος του Επιμελητηρίου που ζήτησε την παρέμβαση και βοήθειά μου σε οποιοδήποτε πρόβλημα τον απασχολούσε. 
 11111111111111
Πιστεύω ότι η απερχόμενη αλλά ευελπιστώ και αυριανή διοίκηση του Επιμελητηρίου, να επέτυχε κατά τη διάρκεια της θητείας της πολλά και σημαντικά που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας. 
Ακριβώς για το λόγο αυτό και με δεδομένο ότι ο συνδυασμός μας έχει όραμα για το τοπικό επιχειρείν, έχει στόχους συγκεκριμένους και συγχρόνως έχει δρομολογήσει προγράμματα και άλλες δράσεις προς υλοποίηση με αποκλειστικό σκοπό και στόχο την αναβάθμιση των επιχειρηματιών της περιοχής, την αξιοποίηση προγραμμάτων προς όφελος των επιχειρήσεών τους, την συνέχιση της εξωστρέφειας και γενικώς όλα όσα επιτύχαμε που κατά γενική όμολογία είναι πολλά και σημαντικά, θεώρησα σκόπιμο να συμμετέχω ως υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές. 
Με την εμπειρία μου τα χρόνια αυτά ως Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου καθώς και με αυτή του μέλους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης του οποίου προσφάτως αναδείχτηκα και Αντιπρόεδρος, εκτιμώ ότι μπορώ να συνεχίσω να σας εκπροσωπώ επάξια και στη νέα Επιμελητηριακή θητεία.
Ζητώ από όλους εσάς την στήριξη και την ψήφο σας, δεσμευόμενος ότι δεν θα σας διαψεύσω. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γι' αυτό.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Τσώνης - Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα
για τις Επιμελητηριακές εκλογές στις 3-4 Δεκεμβρίου


 
ΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΑΣΧΟ ΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΠΑΣΧΟ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.